O nas

Nepremičninska agencija Afalona deluje od začetka leta 2018, vendar v svojem bistvu ni mlada agencija. Njeni začetki segajo v leto 2000, ko je agencija delovala pod drugim imenom. Časi so se spreminjali in agencija je postala polnoletna. Takrat se je njena direktorica gospa Martina odločila, da gre v pokoj. Po enoletnem počitku, je agencijo prevzela njena hčerka Nina, ter jo preimenovala v agencijo za nepremičnine Afalona. 

Agenciji smo dodali vizualno svežino in z novim zagonom, ter obilo izkušenj na področju nepremičninskega trga začeli z ne novo zgodbo, vendar drugačno.

Veliko ljudi nas sprašuje, od kod prihaja ime Afalona in kaj pomeni. Afalona za nas pomeni začetek nekaj lepega. Nekaj, kar obstaja stoletja in nekaj kar smo na novo odkrili.

Afalona v neki drugi obliki zares obstaja. Afalonas je prekrasna vasica na grškem otoku Lesvos. Majhna vasica, kjer ji turizem še ni prišel do živega, vasica kjer imaš občutek, da se je ustavil čas. In tukaj se je leta 2017 na novo porodila ideja obuditi, preurediti, obnoviti našo takrat polnoletno, sedaj mlado svežo agencijo za nepremičnine AFALONA

Direktorica, Nina Mavrin